Activiţăţi ale preşcolarilor şi şcolarilor noştri

 

Săptămâna aceasta, elevii clasei a III-a din Săsar s-au bucurat de prezența în şcoala lor a unor oaspeți de la Şcoala "Dimitrie Cantemir" din Baia Mare, cu care s-au împrietenit repede şi s-au jucat cât de mult au putut.
Împreună cu doamnele lor învățătoare, Alina Thira şi Adriana Cristian, elevii celor două clase au desfăşurat activități comune...

Copiii de la Grădiniţa cu Program Prelungit Săsar s-au distrat azi îmbinând activitățile de Halloween cu cele de toamnă "Sarbatoarea Dovleacului". Costumați în diferite personaje au defilat pe ringul de dans și au primit dulciuri. Profesori organizatori Ciurte Elena, Elischer Antoneta și Chendeș Voichița sprijiniți de părinți.

Dragi copii,
stimați părinți,
Bine ați revenit la gradinita după o vacanță binemeritată, ale cărei amintiri vă vor rămâne proaspete în memoria afectivă!
Clopoțelul vestește începutul unui nou an școlar!
Nu uitați că și gradinita este aceea care vă formează ca personalitate și vă deschide drumul în viață!
Vin zile frumoase care ne vor umple...

Felicitări elevei noastre și doamnei profesoare pentru rezultatele deosebite la Concursul National de matematică "Olimpiada Satelor din Romania".

Preșcolarii de la Grădinița Săsar Vamă au abordat în această săptămână tema: "Meserii îndrăgite de copii". Astfel, au avut ocazia să descopere prin intermediul activităților pe care le-au desfășurat din tainele meseriilor. Au vizitat cabinetul stomatologic White Teeth Dent din sat, iar alături de doamna dr. Cosma Alexandra au aflat ce înseamnă...

Comuniada

11.05.2022

Felicitări elevilor și dascălilor care i-au pregătit pentru rezultatele foarte bune obținute la concursul județean "Comuniada". Pentru eforturile lor atât copiii, cât și profesorii au fost răsplătiți cu diplome și bani.

Preșcolarii de la Grădinița Săsar Vamă au învățat săptămâna trecută despre albinuțe.
Albinele se numără printre cele mai fascinante și mai importante insecte pentru viața noastră, a tuturor.
Astfel, au avut ocazia să facă noi descoperiri prin intermediul activităților pe care le-au desfășurat alături de "albinuțele" harnice de la Apiland.
De...

"BUCURIA LECTURII - citim cu voce tare" (ianuarie 2022), Școala Gimnazială Recea, structura Săsar, prof. înv. primar Gavrilă Codruța. Scopul activității este de a descoperi bogăția cititului.

Preșcolarii și elevii ciclului primar și gimnazial, împreună cu profesorii lor, îl omagiază astăzi pe Mihai Eminescu, poetul nostru național. Copiii au cântat pe versuri ale poetului, au recitat, au desenat / colorat simboluri din textele lirice ale acestuia. În cadrul proiectului cu biblioteca din comună, elevii din ciclul primar din Săsar au...